Duogolf

bekijkons2 icon facebook 32 icon twitter 32

2018-Subpag.afb.2.jpg

Ervaringen winnaars 2015

Mocht je nog twijfelen om in 2016 mee te doen met de Duogolf competitie dan kan het volgende je/jullie misschien over de streep trekken:

We kregen een leuk artikel opgestuurd door Marco van de Voort van Duo The Green Jackets, winnaars van onze Duogolf Drenthe Carrousel en kampioenen van onze competitie van 2015.
De redactie van het clubblad van de Golfhorst heeft Marco gevraagd een leuk artikel te schrijven over hun seizoen bij DUOGOLF.
Natuurlijk werd er goed reclame gemaakt voor onze competitie, dus wie weet komen er volgend seizoen wel meer Limburgers meedoen.


Clubblad Golfhorst

Verslag winnaars van 2014

Golf el Rompido,

Als Duo golf winnaars van 2014 in de Stableford klasse zijn wij (“Duo GEVERS”  Verry van Rossum en Geert Beenen) eind maart 2015 een week naar Spanje vertrokken om daar te genieten van onze prijs.

Duo GeversHet was wat fris voor de tijd van het jaar maar wel droog, dus dat was al beter dan in Nederland. Het hotel was prachtig, met goed verzorgd ontbijt, mooie kamers en gezellige bar die goed gevuld was met veel Engelsen, Zweden, Noren, Duitsers en wat Nederlanders. Velen met een “ all inclusief pakket” dus dolle boel tussen 5 en 11 in de avond.

Hotel kamers zijn ruim en schoon en van alle gemakken voorzien, daarnaast een zwembad, mooie tuin,  Fitnes en kleine sauna.

En dan de golfbaan, 2 x 18 Holes vol met pijnbomen, heerlijk om te spelen en zeker niet eenvoudig. De Noord course is breed, lang en genoeg hindernissen en glooiingen, de Zuidcourse smal, wat korter maar veel moeilijker, met een par 3 van rond de 150 meter stroke index 2.  Ik heb op deze par 3 geen punt behaald in 3 x dat ik hem heb gespeeld. Golfbanen liggen in een mooi natuurgebied midden tussen de “wetlands” met mooie vergezichten . Beiden banen een genot om te spelen en dat hebben we zeker gedaan.

Personeel is vriendelijk en behulpzaam, zowel in als buiten de baan en hotel. Clubhuis bij golfbaan is sober, maar met goede betaalbare keuken. Deze mag wat gezelliger worden, maar zodra de zon schijnt zit een ieder buiten en is het goed toeven daar.

Als afsluiting van onze week hebben we op de weg naar Faro waar we pas in de avond vertrokken nog even gespeeld op “Castro Marim Golfe”in Portugal, ook een heel mooie baan waar we in stralende zon onze week hebben beëindigd.

Duo Golf bedankt voor deze mooie week, we zullen zeker ons best doen om dit jaar Portugal aan ons lijstje toe te voegen.

De Gevers

Hieronder een dia presentatie van de golfreis van Geert en Verry:

Sfeerimpressie gewonnen golfreis Duo Gevers

Hotel El Rompido
Uitzicht v.a. het balkon
Lekker!!!
Verry slaat af
Prachtige baan
De Baan 2
De Baan 3
De Baan 4
De Baan 5
De Baan 6
De Baan 7

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn