Duogolf

bekijkons2 icon facebook 32 icon twitter 32

DOE JIJ OOK MEE OP 4 MEI?

TIEN JAAR DUOGOLF! Mede ter gelegenheid van ons jubileum organiseert Duogolf op zaterdag 4 mei een wedstrijd voor zowel golfers die graag kennis willen maken en voor golfers die al eerder meegespeeld hebben met Duogolf, schrijf HIER in.

Een absoluut TOP-evenement!

Maar liefst 72 golfers deden er mee in 2015, 2016, 2017 & 2018 ! Lees HIER alle informatie

Wat doe jij na de NGF-competitie?

Dan schrijf je HIER in voor de leukste competitie voor Duo's van Nederland! Van mei t/m september, keuze uit 22 golfbanen in Nederland en Duitsland

Onze wedstrijdkalender van 2019!

Maar liefst 15 competitiewedstrijden, 2 Carrousels en een Finale, bekijk de wedstrijdkalender van 2019 en klik HIER

Keuze uit 2 spelvormen

Per baan kan de spelvorm verschillen tussen een Duogolf Special of Vierbal (F.B.B.B.), wil je meer weten over onze spelvormen klik dan HIER

De leukste competitie v. Nederland

Samen met je partner golfen, dat kan alleen bij Duogolf! Vorm naar keuze een Duo met je vrouw, man, zoon, dochter, opa, oma, vriend(in), enz.

Zaterdag 6 oktober vond de finaledag plaats van de Duogolf Euregio Liga competitie. Het was een fantastische dag. Bij een strak blauwe lucht en een heerlijke temperatuur werd er op de prachtige baan van DGC de Gelpenberg gestreden voor de prijzen.

Gedurende het seizoen hebben zo’n 80 duo’s deelgenomen aan de wedstrijden die op diverse banen georganiseerd werden. Een goede plaatsing in het jaarklassement via de beste 4 resultaten was noodzakelijk om mee te doen in de zogenaamde Grote Finale. In 2 categorieën werd gestreden om een golfreis naar Praag en diverse andere prijzen, mede mogelijk gemaakt door de sponsoren www.golftrips.nu & West Algarve Golf!

Op de finaledag zijn dubbele punten voor het klassement te verdienen, waardoor er nog vanalles kan gebeuren en het klassement dus nog flink door elkaar gehusseld kan worden .In de voorgaande seizoen is namelijk ook gebleken dat het als nummer 1 geplaatste duo in het jaarklassement in de finale toch te maken kreeg met de druk, waar zij als favoriet mee te maken kregen. De hoofdprijs in de Strokeplay categorie ging dit jaar naar het duo “duikBoOt”, bestaande uit Duogolf deelnemers van het eerste uur: Boyd de Groot en Otto Hubregtse, beide single handicap. Na 9 seizoen is het hen eindelijk gelukt om de hoofdprijs in de wacht te slepen. De winnaars in de Stableford categorie, het duo “OutOfBounds” (Hans Mirck en Rombout van der Wal), wonnen tevens een golfreis naar Praag.

De runners up in beide categorieën, de “Toppers” (Oslin Ras en Roland Escorcio de Brito) en “B&W” (Barbara en Jan Willem Repko), wonnen een golftrip naar Duitsland.

De duo’s die zich op basis van het klassement niet hadden weten te plaatsen voor de Grote Finale, konden deelnemen aan de Kleine Finale. Ook hier waren mooie prijzen te winnen. De mooiste prijs was voor de dames van het duo “Dietzies” (Karin Dietz en Bernie Janssen), zij waren zeer verrast en erg blij met hun mooie golfreis naar het Weserbergland.

Volgend seizoen het 10e seizoen van de Duogolf Euregio Liga Competitie. Binnenkort meer informatie hierover.

 

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Laatste nieuws

Binnen een week van 150 naar 160 deelnemers

Wow.....binnen 1 week zijn we van 150 naar 160 deelnemers gegaan!

Lees meer...

Nieuwsbrief 2019-02

Lees hier onze 2e nieuwsbrief m.b.t. het seizoen 2019, het jaar van het 10 jarig jubileum van Duogolf.

Al 130 deelnemers voor het jubileumjaar!

We hebben de afgelopen dagen weer diverse duo's toe mogen voegen aan het deelnemersveld, waaronder DOPE, Riem, Loat Goan, Marja&Bert en Jan en Trees. 

Lees meer...