Duogolf

   

 

Lees ons EXTRA BULLETIN van 20 mei 2020
Klik daarvoor HIER

Houd minimaal 1,50 mtr. afstand, voorkom besmetting!

Heerlijk weer naar de golfbaan!
Maar hou je aan het protocol want anders kan de baan waar je speelt zo maar weer gesloten worden!

Grensoverschreidend golf,
hoe leuk is dat!

Lees HIER meer voor de leukste competitie voor Duo's van Nederland! Van mei t/m september, keuze uit ca. 22 golfbanen in Nederland, België en Duitsland

De Duogolfcompetitie is voor golfers van jong tot oud

Lees HIER meer over de leukste competitie voor Duo's van Nederland! Jaarlijks van mei t/m september, keuze uit 23 golfbanen in Nederland, België en Duitsland

Onze wedstrijdkalender van 2020

Maar liefst 15 competitiewedstrijden, 2 Carrousels, een Ouverture en een Finale. Bekijk het overzicht! en klik HIER

2e Duogolf Bergisch Land Carrousel

Een 3-daags toernooi op 3 top golfbanen compleet verzorgd incl.hotelarrangement, lees er alles over en klik HIER

De leukste competitie v. Nederland

Samen met je partner golfen, dat kan alleen bij Duogolf! Vorm naar keuze een Duo met je vrouw, man, zoon, dochter, opa, oma, vriend(in), enz.

Keuze uit 2 spelvormen

Per baan kan de spelvorm verschillen tussen een Duogolf Special of Vierbal (F.B.B.B.), wil je meer weten over onze spelvormen klik dan HIER

Op vrijdag 5 juli vond de Dugolf competitie wedstrijd, met een volle bezetting van 48 spelers, plaats op de prachtige golfbaan in Ede GC Papendal.
We hadden geluk met het weer, want mooier golfweer bestaat niet. Een prachtig gelegen baan met veel heide en zeer mooie greens.  Af en toe waanden we ons in het buitenland. Door het aantal handicapslagen die iedereen mee krijgt, verwachten we van tevoren een moeilijke baan. Na het spelen van de ronde kunnen we dit beamen. Regelmatig kwam er een bal in de rough, tussen de heide. Na enig zoeken kon je meestal de ballen wel terugvinden, maar het spelen vanuit de rough was zeker niet makkelijk.
De resultaten van de stableford categorie waren ondanks de vele moeilijkheden zeer goed. De winnaars, het duo de Schaapjes hadden maar liefst 42 stablefordpunten , gevolgd door 2 duo´s met 41 punten, de duo's de Munt (2e) en Fish&Chips (3e). 
Het meest opvallende bij de strokeplay categorie was dat alle duo's wel een mindere hole hadden waardoor de score opliep. De netto scores zaten zeer dicht bij elkaar. Het duo dat het beste gepresteerd heeft was het duo Slieboo met netto 68 slagen. Hierachter volgden 4 duo's met 69 slagen en 2 duo's met 70 slagen.
Na afloop kreeg het duo Spang de 1e prijs uitgereikt, maar bij de het inkloppen in het systeem de volgende dag bleek dat zij op een hole ten onrechte 1 slag van hun score hadden afgehaald. Dit was een dure fout. Door deze ene slag zakten zij in de officiële uitslag van de 1e naar de 5e plaats.  Als troost mag het duo Spang de prijzen houden en worden de prijswinnaars die tekort zijn gedaan alsnog in het bezit gesteld van de juiste prijzen. De wedstrijdleiders hadden bij het nakijken van de kaarten direct na de wedstrijd de fout helaas niet gezien. Hiervoor de excuses aan de betrokkenen.
Na afloop hebben 20 spelers gebruik gemaakt van het diner. Het was werkelijk uitmuntend wat we voorgeschoteld kregen voor zo weinig geld. Als volgend jaar Ede Papendal weer op de duogolfkalender voorkomt dan zullen we zeker ons best doen om hier weer mee te spelen.  

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Laatste nieuws

Update: Geen Duogolfcompetitie in 2020

Beste golfers,

Het zal duidelijk zijn dat we in een zeer extreme situatie zijn beland door de Coronacrisis en dan bedoelen we wat moet de stichting Duogolf betreffende onze competitiewedstrijden en Carrousels beslissen;
Cancelen of beperkt door laten gaan.  Lees meer in het Extra Bulletin hieronder:

Lees meer...

Extra nieuwsbulletin!

WAT NU? GAAT DUOGOLF 2020 NOG WEL DOOR?

Het zijn rare en onwezenlijke tijden, het Coronavirus houdt ons allemaal in de greep, dat merken we bij Duogolf ook.

De aangescherpte overheidsmaatregelen i.v.m. het Coronavirus die genomen zijn door het kabinet hakken er behoorlijk in. Voor alle bewoners in Nederland en dus ook voor alle golfers betekent het dat er tot 1 juni niet gegolfd mag worden.

De Duogolf Ouverture van 9 mei en de 3 competitiewedstrijden van resp. 22, 23 en 29 mei kunnen op de geplande data niet doorgaan vanwege de maatregel.

Wat nu? Gaat duogolf 2020 wel door??

Lees meer...

360Golf opnieuw hoofdsponsor!

360Golf logo

1 van onze hoofdsponsoren van 2019 heeft ons laten weten nog een jaar door te gaan!
Dus ook in 2020 kun je naast prachtige golfprijzen bij onze finale ook bij elke wedstrijd en in elke categorie een waardebonnen winnen!

Lees meer...