Duogolf

bekijkons2 icon facebook 32 icon twitter 32

Dougolf proudly presents:

Dankzij Makelaarskantoor "De Munt"uit Emmeloord presenteren we de 1e VLOG in onze geschiedeinis.
Hoor en zie meer over 10 jaar Duogolf en klik  HIER.

 

Duogolf bestaat in 2019 TIEN JAAR!  Het is de leukste, de sportiefste, de voordeligste Open Golf competitie voor duo's in Nederland.       
Dit lustrumjaar gaat heel bijzonder worden! 

Kennismaken?
Schrijf in voor 1 of 2 wedstrijden

Kies zelf op welke dag en op welke golfbaan je wilt spelen. Inschrijven kan voor alleen nog voor 1 of 2 wedstrijden of voor de 5e Osnabrücker Land Carrousel, lees meer HIER!

Carrousel Evenementen

Al 6 jaar organiseert Duogolf Carrousel evenementen, een volledig verzorgd 3-daags toernooi incl. hotelarrangement.
Ideaal voor een korte golfvakantie en erg populair bij de Duogolfers! Kijk HIER of HIER.

Onze wedstrijdkalender van 2019!

Maar liefst 15 competitiewedstrijden, 2 Carrousels en een Finale, bekijk de wedstrijdkalender van 2019 en klik HIER

De leukste competitie v. Nederland

Samen met je partner golfen, dat kan alleen bij Duogolf! Vorm naar keuze een Duo met je vrouw, man, zoon, dochter, opa, oma, vriend(in), enz.

Keuze uit 2 spelvormen

Per baan kan de spelvorm verschillen tussen een Duogolf Special of Vierbal (F.B.B.B.), wil je meer weten over onze spelvormen klik dan HIER

Op vrijdag 5 juli vond de Dugolf competitie wedstrijd, met een volle bezetting van 48 spelers, plaats op de prachtige golfbaan in Ede GC Papendal.
We hadden geluk met het weer, want mooier golfweer bestaat niet. Een prachtig gelegen baan met veel heide en zeer mooie greens.  Af en toe waanden we ons in het buitenland. Door het aantal handicapslagen die iedereen mee krijgt, verwachten we van tevoren een moeilijke baan. Na het spelen van de ronde kunnen we dit beamen. Regelmatig kwam er een bal in de rough, tussen de heide. Na enig zoeken kon je meestal de ballen wel terugvinden, maar het spelen vanuit de rough was zeker niet makkelijk.
De resultaten van de stableford categorie waren ondanks de vele moeilijkheden zeer goed. De winnaars, het duo de Schaapjes hadden maar liefst 42 stablefordpunten , gevolgd door 2 duo´s met 41 punten, de duo's de Munt (2e) en Fish&Chips (3e). 
Het meest opvallende bij de strokeplay categorie was dat alle duo's wel een mindere hole hadden waardoor de score opliep. De netto scores zaten zeer dicht bij elkaar. Het duo dat het beste gepresteerd heeft was het duo Slieboo met netto 68 slagen. Hierachter volgden 4 duo's met 69 slagen en 2 duo's met 70 slagen.
Na afloop kreeg het duo Spang de 1e prijs uitgereikt, maar bij de het inkloppen in het systeem de volgende dag bleek dat zij op een hole ten onrechte 1 slag van hun score hadden afgehaald. Dit was een dure fout. Door deze ene slag zakten zij in de officiële uitslag van de 1e naar de 5e plaats.  Als troost mag het duo Spang de prijzen houden en worden de prijswinnaars die tekort zijn gedaan alsnog in het bezit gesteld van de juiste prijzen. De wedstrijdleiders hadden bij het nakijken van de kaarten direct na de wedstrijd de fout helaas niet gezien. Hiervoor de excuses aan de betrokkenen.
Na afloop hebben 20 spelers gebruik gemaakt van het diner. Het was werkelijk uitmuntend wat we voorgeschoteld kregen voor zo weinig geld. Als volgend jaar Ede Papendal weer op de duogolfkalender voorkomt dan zullen we zeker ons best doen om hier weer mee te spelen.  

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Laatste nieuws

Spannende aflsluiting 10-jarig jubileumjaar Duogolf!

Ondanks dat de regen af en toe met bakken naar beneden kwam is de afsluiting van het 10-jarig jubileumjaar via de finales bijzonder geslaagd! Na een jaar afwezigheid werd deze weer gehouden op Golf- en Businessclub de Scherpenbergh te Lieren. Mede dankzij hoofsponsoren Golftrips.nu/West Algarve Golf en 360Golf waren er prachtige prijzen te winnen waaronder golftrips naar de Algarve.

Lees meer...

“Het was de mooiste Duogolf Carrousel tot nu toe”

Deze banen komen zeker in mijn top 10!”

Deze uitspraak en “Het was de mooiste Duogolf Carrousel tot nu toe” werden het meest gebruikt door de 56 deelnemers aan de Bergisch Land Carrousel. Deze Duogolf Carrousel vond plaats op 15, 16 en 17 augustus.

Lees meer...

Tropische 5e Osnabrückerland Carrousel!

"Vierzig Grad im Schatten"

Op  25, 26 en 27 juli werd onder tropische omstandigheden de 5e Osnabrücker Carrousel gespeeld op respectievelijk de Osnabrücker GC, GC Teutoburgerwald en Artland GC. Gelukkig konden de 46 deelnemers af en toe de schaduw opzoeken op vooral de 1e dag op de Osnabrücker GC.

Lees meer...