Duogolf

   

Meedoen?

Er zijn nog 22 andere hele mooie TOP-golfbanen waar we in 2022 gaan spelen.
Interesse en nog niet eerder meegedaan met de Duogolfcompetitie?
Nieuwsgierig? Stuur een mail via ons CONTACTFORMULIER

Nog even geduld

Vanaf ca. week 3 van januari 2022 kun je inschrijven voor maar liefst 15 competitiewedstrijden, 2 Carrousels, een Ouverture en een Finale.

Wat doe jij na de NGF-competitie?

Doe dan mee aan onze zomercompetitie op golfbanen in top conditie! Samen met je teamgenoot , vader, moeder broer, zus, zoon, dochter, vriend enz.
meedoen aan  leukste competitie voor Duo's van Nederland! Jaarlijks van mei t/m september, keuze uit 23 golfbanen in Nederland, België en Duitsland

Grensoverschreidend golf,
hoe leuk is dat!

Lees HIER meer over de leukste competitie voor Duo's van Nederland! Van mei t/m september, keuze uit ca. 23 golfbanen in Nederland, België en Duitsland

Carrousel Evenementen

Is dat niet gezellig? Al 8 jaar organiseert Duogolf Carrousel evenementen, een volledig verzorgd 3-daags toernooi incl. hotelarrangement.
Ideaal voor een korte golfvakantie en erg populair bij de Duogolfers!

Keuze uit 2 spelvormen

Per baan kan de spelvorm verschillen tussen een Duogolf Special of Vierbal (F.B.B.B.), wil je meer weten over onze spelvormen klik dan HIER

WAT EEN FANTASTISCHE 11e DUOGOLF GROTE FINALES & KLEINE FINALE 2021!
Zaterdag 25 september vond de finaledag plaats van de Duogolf Euregio Liga competitie. Het was een fantastische dag op de super mooie golfbaan Hooge Graven GC Ommen. In totaal 96 Duogolfleden mee aan respectievelijk de Grote Finale strokeplay, de Grote Finale Stableford of de Kleine Finale.
Finale Alle prijswinnaars

Gedurende het seizoen hebben zo’n 240 deelnemers deelgenomen aan de 22 Ligawedstrijden die op banen in Nederland, België en Duitsland georganiseerd werden.

GROTE FINALES
Een goede plaatsing in het jaarklassement via de beste 4 resultaten was noodzakelijk om mee te doen in één van de zogenaamde Grote Finales.
In 2 categorieën met elk 14 Duo’s werd gestreden om een golfreis naar het TOP- golfresort Gut Kaden en de Hamburger golfclub, beide banen behoren tot de absolute Topbanen van Duitsland waarvan de laatste zelfs van 2015 t/m 2019 op nr. 1 stond!

Op de finaledag zijn dubbele punten voor het klassement te verdienen, waardoor er nog van alles kan gebeuren en het klassement dus nog flink door elkaar gehusseld kan worden. In de voorgaande seizoenen is namelijk ook gebleken dat in de finale toch de druk voor het als nummer 1 geplaatste duo van het jaarklassement een rol kan gaan spelen.

De hoofdprijs in de strokeplaycategorie ging dit jaar naar het duo “Pitch&Putt”, bestaande uit Duogolf deelnemers Esther de Schiffart en Maurits Rangkouw die voor deze Finale nog 2e stonden in het klassement.

De winnaars in de Stablefordcategorie, het duo “LBG” (Luuk van Loon en Bill van Delft) die hun favorietenrol waar gemaakt hebben want ze stonden al gedeeld 1e in het eindklassement van de 23 wedstrijden.

Beide Duo’s wonnen de prachtige golfreis naar Golfresort Gut Kaden en de Hamburger Golf Club.

Winnaars Duogolf Euregio Liga 2021                              Winnaars van de hoofdprijzen Duo Pitch&Putt/ Wedstrijdleiders Gerard & Femma/ Duo  LBG (v.r.n.l.)

De runners up in de strokeplaycategorie werden “The Eagles” broer en zus Tim & Erie Arends die voor de Grote Finale nog 5e stonden. Het duo “de Reppies” (Barbara en Jan Willem Repko) werden runners up in de Stablefordcategorie.
Beide duo’s wonnen een golftrip naar Bad Salzuflen in Duitsland.

UITSLAGEN:
Grote Finale strokeplaygroep klik HIER
Grote Finale Stablefordgroep klik HIER

KLEINE FINALE
De duo’s die zich op basis van het klassement niet hadden weten te plaatsen voor de Grote Finale, konden deelnemen aan de Kleine Finale. Ook hier waren mooie prijzen te winnen. De eerste prijs was voor het duo “Dietzies” (Karin Dietz en Jos Dietz), zij waren zeer verrast en erg blij met hun mooie golfreis naar het “Kurort” Bad Salzuflen.

UITSLAGEN:
Gecombineerde groep strokeplay & Stableford, klik HIER
Finale Alle prijswinnaars                                                                                                 Alle prijswinnaars
PRIJZENPAKKET
In totaal had het prijzenpakket een waarde van € 4.500,00!
De grote hoeveelheid prijzen werden mede mogelijk gemaakt door de sponsoren Redline Golf, Greenfree.com en de Nationale golfbon.

                            Prijzentafel 2021Birdie Pool
Na afloop genoten alle golfers van het uitstekend verzorgde “Live cooking” buffet dat gezien het mooie weer op het grote terras van Hooge Graven GC Ommen plaats vond.

Volgend seizoen is het 12e seizoen van de Duogolf Euregio Liga Competitie. Binnenkort meer informatie hierover.

 

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Laatste nieuws

Succesvolle 11e Finaledag!

WAT EEN FANTASTISCHE 11e DUOGOLF GROTE FINALES & KLEINE FINALE 2021!
Zaterdag 25 september vond de finaledag plaats van de Duogolf Euregio Liga competitie. Het was een fantastische dag op de super mooie golfbaan Hooge Graven GC Ommen. In totaal 96 Duogolfleden mee aan respectievelijk de Grote Finale strokeplay, de Grote Finale Stableford of de Kleine Finale.
Finale Alle prijswinnaars

Lees meer...

Hoofdprijs Duogolf competitie 2021

DE HOOFDPRIJZEN v.d.GROTE FINALE DUOGOLF EUREGIO LIGA 2021 ZIJN BEKEND!
Golfen en logeren waar eens de complete wereldtop gespeeld heeft, GUT KADEN bij Hamburg & golfen op de nr. 3 baan van Duitsland Hamburger Golf Club Falkenstein.
logo gut kaden1

Lees meer...
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account