Duogolf

bekijkons2 icon facebook 32 icon twitter 32

2018-Subpag.afb.5.jpg

Onze sponsoren van 2019:

Golftrips.nu 1200

W A G transp

Google-Maps-kaart

Kaart in Maps banen 2019 1

SUCCESVOLLE 9E DUOGOLF GROTE FINALE & KLEINE FINALE!

Zaterdag 6 oktober vond de finaledag plaats van de Duogolf Euregio Liga competitie. Het was een fantastische dag. Bij een strak blauwe lucht en een heerlijke temperatuur werd er op de prachtige baan van DGC de Gelpenberg gestreden voor de prijzen.

Gedurende het seizoen hebben zo’n 80 duo’s deelgenomen aan de wedstrijden die op diverse banen georganiseerd werden. Een goede plaatsing in het jaarklassement via de beste 4 resultaten was noodzakelijk om mee te doen in de zogenaamde Grote Finale. In 2 categorieën werd gestreden om een golfreis naar Praag en diverse andere prijzen, mede mogelijk gemaakt door de sponsoren www.golftrips.nu & West Algarve Golf!

Op de finaledag zijn dubbele punten voor het klassement te verdienen, waardoor er nog vanalles kan gebeuren en het klassement dus nog flink door elkaar gehusseld kan worden .In de voorgaande seizoen is namelijk ook gebleken dat het als nummer 1 geplaatste duo in het jaarklassement in de finale toch te maken kreeg met de druk, waar zij als favoriet mee te maken kregen. De hoofdprijs in de Strokeplay categorie ging dit jaar naar het duo “duikBoOt”, bestaande uit Duogolf deelnemers van het eerste uur: Boyd de Groot en Otto Hubregtse, beide single handicap. Na 9 seizoen is het hen eindelijk gelukt om de hoofdprijs in de wacht te slepen. De winnaars in de Stableford categorie, het duo “OutOfBounds” (Hans Mirck en Rombout van der Wal), wonnen tevens een golfreis naar Praag.

De runners up in beide categorieën, de “Toppers” (Oslin Ras en Roland Escorcio de Brito) en “B&W” (Barbara en Jan Willem Repko), wonnen een golftrip naar Duitsland.

De duo’s die zich op basis van het klassement niet hadden weten te plaatsen voor de Grote Finale, konden deelnemen aan de Kleine Finale. Ook hier waren mooie prijzen te winnen. De mooiste prijs was voor de dames van het duo “Dietzies” (Karin Dietz en Bernie Janssen), zij waren zeer verrast en erg blij met hun mooie golfreis naar het Weserbergland.

Volgend seizoen het 10e seizoen van de Duogolf Euregio Liga Competitie. Binnenkort meer informatie hierover.

 

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Laatste nieuws

De teller staat nu op 180 deelnemers!

Wow.....al 180 deelnemers voor ons 10e seizoen!

Lees meer...

Wil/kun je maar 1 of 2 wedstijden spelen?

Zou je wel graag met een partner naar keuze willen meedoen, maar vind je inschrijven voor 3 wedstrijden een probleem? 
 

Dan is het vanaf nu toch mogelijk voor iedereen kennis te maken met onze fantastische competitie!

Lees meer...

De hoofdprijzen zijn bekend!

Ook in 2019 zorgt Duogolf weer voor een heel mooi prijzenpakket!

De prachtige hoofdprijzen kan Duogolf aanbieden mede dankzij sponsor West Algarve Golf/Golftrips.nu.

Lees meer...