Duogolf

   

2020-Subpagafb4.jpg

Onze Hoofdsponsoren van 2022:Klik op het logo v.d. website

Logo Go4Golf Vector

Klik op het logo v.d. website

Wie en wat is Duogolf?

Wie zijn wij?

Duogolf is een initiatief van enkele golfenthousiastelingen uit het noorden van Nederland. Wij vonden dat er ruimte was voor een nieuw soort competitie.
Na jarenlange deelname aan de NGF competitie vonden wij dat er ruimte was voor een nieuw soort competitie. Een competitie die anders is dan die van de NGF waar vooral gespeeld word in april op banen die nog uit de winterslaap moeten komen.
In 2009 is daarvoor de stichting Duogolf in het leven geroepen.

Duogolf is een organisatie zonder winstoogmerk en wordt uitsluitend gerund door vrijwilligers!
Door gebruik te maken van het bekende golfprogramma E-golf4u kunnen deelnemers net als bij een golfclub inschrijven voor wedstrijden, startlijsten inzien, zelf wijzigingen aanbrengen, enz. waardoor de druk op de vrijwilligers niet te groot wordt.

Wat organiseren wij?

Duogolf is een Zomercompetitie die gespeeld wordt op de mooiste 18 holes golfbanen in de grensstreek van Nederland, België en Duitsland. Gespeeld wordt in Noord-Oost Nederland, Noord België en Noord-West Duitsland tot Zuid-Oost Nederland en Midden-West Duitsland.

Wat is de spelvorm?

Een van de grootste wensen van de deelnemers was de wedstrijden sneller te laten verlopen dan in voorgaande jaren. Naar aanleiding van de uitkomsten van een enquête (in 2014) die onder 150 deelnemers is uitgezet heeft Duogolf v.a. 2015 besloten om 2 spelvormen aan te bieden, namelijk Duogolf Special en Vierbal (F.B.B.B.). Lees hier meer over de spelvormen.

Wanneer en welke banen worden gespeeld?

De wedstrijden worden gespeeld in de maanden mei t/m september. Je kunt zelf kiezen of je op een vrijdag en/of in een zaterdag wilt spelen. 

Lees hier meer informatie over het wedstrijdschema van 2022.

Meer weten over onze competitie?
Klik dan op:"Alles op een rijtje"
Daar lees je verder alles over de wedstrijden. 

 

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account