Duogolf

   

2020-Subpagafb4.jpg

Google-Maps-kaart

2020 Google Maps kaart

Onze Hoofdsponsoren van 2020:

Golftrips.nu 1200

W A G transp

360Golf logo A transp

Over Carrousel evenementen

carrousel duogolf logoDuogolf kent sinds 2015 Carrousel evenementen, dat zijn compleet verzorgde 3-daags toernooien op prachtige golfbanen die dicht bij elkaar in de buurt liggen, bovendien regeld Duogolf daar een hotel bij incl. ontbijt, 3 x een diner, 2 x een lunchpakket. Bovendien is er een vakkundige wedstrijdleiding en zijn er leuke prijzen te winnen.
Ideaal voor bijvoorbeeld een korte golfvakantie.

In 2020 organiseren we de volgende Carrousels:

De 2e Duogolf Bergisch Land Carrousel op 23,24 en 25 juli 2020

Na de zeer geslaagde eerste Duogolf Bergisch Land Carrousel in 2019 (vol met 56 deelnemers) is opnieuw gekozen voor dezelfde omgeving, het "Bergisch Land!”

Een 3-daags toernooi op de prachtige golfbanen van resp. de Düsseldorfer Golf Club, Golfclub Velbert Gut Kuhledahl en Golfclub Bergisch Land. Ook deze Carrousel is nu al populair onder de Duogolfers. De Bergisch Land Carrousel heeft slechts plaats voor 56(!) deelnemers die allemaal verblijven in hetzelfde "Duogolf hotel" Waldhotel Heilgenhaus
Je kunt uitsluitend inschrijven voor het complete Carrousel evenement incl. hotel arrangement, dus ook voor alle drie wedstrijden.

Meer weten over de 2e Duogolf Bergisch Land Carrousel 2020
Uitgebreide informatie over dit arrangement vind je HIER

 

De 1e Duogolf Sauerland Carrousel op 13,14 en 15 augustus 2020

Na 5 succesvolle Osnabücker Land Carrousels hebben we besloten om nu een Carrousel in ander mooi Duits golfgebied te organiseren.

Het werd Sauerland in Zuid-Westfalen, o.a. erg bekend bij vele Nederlanders vanwege het dichtstbijzijnde wintersportgebied maar Sauerland heeft ook vele mooie golfbanen, daarom dus nu de 1e Duogolf Sauerland Carrousel in 2020!

Als je belangstelling hebt schrijf dan snel in want helaas kunnen we maar tot 28 Duo's gaan (dus Vol = ook echt Vol!) anders lukt het niet om de banen te krijgen. De 1e Duogolf Sauerand Carrousel heeft slechts plaats voor 56(!) deelnemers die allemaal verblijven in hetzelfde "Duogolf hotel"

Meer weten over de 1e Duogolf Sauerland Carrousel 2020?
Uitgebreide informatie over dit arrangement vind je HIER

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn