Duogolf

bekijkons2 icon facebook 32 icon twitter 32

2019-Subpagina-1.jpg

Onze sponsoren van 2019:

Golftrips.nu 1200

W A G transp

Google-Maps-kaart

Kaart in Maps banen 2019 1

Welke hoofdprijs?

De prachtige hoofdprijzen kan Duogolf aanbieden mede dankzij sponsor West Algarve Golf/Golftrips.nu. Al in 2010 was deze reisorganisatie onze sponsor, men regelt o.a. golfreizen naar Portugal, Spanje, Polen, Tsjechië, enz. 


Ook in 2018 zorgt Duogolf weer voor een heel mooi prijzenpakket!

HOOFDPRIJS 2018 A
HOE KUN JE DEZE PRIJS WINNEN?

 • Doe naast de verplichte 3 wedstrijden als Duo 1 of meer extra wedstrijden mee + de finale

 • Van alle wedstrijden die jullie meedoen (dus incl. de finaledag) wordt een klassement bijgehouden, de 4 beste resultaten tellen mee, kijk voor de voorwaarden HIER

   

 • De winnende Duo’s in beide categorieën worden Duogolf Euregio Liga kampioen en winnen elk bovenstaande hoofdprijs.

WAT IS HOOFDPRIJS ?

 • Een 4 DAAGSE GOLF REIS naar PRAAG met verblijf in het exclusieve stadshotel Wenceslas Square.

 • Je kunt kiezen tussen een midweek of een weekendarrangement: 
  Kies je een midweek dan speel je op GC Albatros (de nr.1 baan van Tsjechië) en GC Karlstejn (de nr.7 baan van Tsjechië). 
  Kies je een weekend dan speel je op GC Albatros (de nr.1 baan van Tsjechië) en GC Konopiste (de nr.16 baan van Tsjechië).

Wenceslas Square hotelHotel Wenceslas Square:

Het Wenceslas Square Hotel is gelegen midden in het centrum van Praag, op slechts 70 m van het Wenceslaus plein (Vaclavske namesti). Het hotel is voorzien van een restaurant, een 24-uursreceptie, een gratis bagageopslag en gratis WiFi. 

Er is een eigen parkeergelegenheid in de gesloten binnenhof van het hotel. Hiervoor geldt er een toeslag. De lichte kamers zijn uitgerust met een flatscreen-tv en een eigen badkamer met o.a. douche en toiletartikelen. Het Wenceslas Square hotel is een sfeervolle accommodatie met top ligging midden in het centrum van Praag. Vanaf het dakterras heb je een prachtig uitzicht over het de prachtige oude stad Praag.

De golfbanen: 

Golfbaan Albatross
 (nr 1 in de Top 20 van Tsjechië) ligt op 18 km van Praag.
In 2012 werd Albatross Golf Club als nr. 1 Golf club van Tsjechië gekozen door de Amerikaanse editie van Golf Digest. Sinds 2016 is Albatross een echte Europese golfbestemming. Tot zeker 2018 zal het European Tour plaatsvinden op dit prachtige golf resort.De golfbaan van Albatross Golf Resort in Centraal-Bohemen heeft een lengte 5778 meter en strekt zich uit over 80 hectare grond en is gelegen op een heuvel die grenst aan het Ceský Kras natuurreservaat. De golfbaan is beschikt over 7 meren, 65 bunkers en 1200 jonge bomen die het baan een fantastische uitstraling geven. De course van Albatross Golf Resort werd in 2009 geopend. De par 72 baan heeft een USGA Course Rating van 74,4 en een Slope rating van 139.

Golfbaan Karlstejn (nr 7 in de top 20 van Tsjechië) ligt op 25 km van Praag.
Het Karlstejn Golf Resort wordt beschouwd als de mooiste baan van Tsjechië en tegelijkertijd ook als duurste golfbaan. De golfbaan Karlstejn spreidt zich uit over het heuvelachtige en beboste landschap van Centraal Bohemen. Misschien een beetje arrogant, maar geen enkele andere golfbaan in Tsjechië heeft zo’n prachtig panorama als Karlštejn. Het uitzicht op het wereldberoemde gotische kasteel zal iedereen betoveren.

Golfbaan Konopiste (nr 16 in de top 20 van Tsjechië) ligt op 45 km van Praag.
De golfbaan van Konopiste Golf Resort in Centraal-Bohemen is maar liefst 5.859 m lang en ligt maar 52 km van Praag af. De banen zijn omgeven door bossen, bunkers en een aantal wateren die dit een van de mooiste banen in Tsjechië maakt. Golf Resort Konopiste biedt spel op twee 18 holes- en een 9 holes baan. De wedstrijdbaan Radecky is met een aantal bunkers en water obstakels een echte uitdaging. De tweede wedstrijdbaan D’ Este, welke is vernoemd naar de groothertog Frantisek D’ Este, de laatste adelijke bewoner, is zeer ruim van opzet en biedt genoeg spannende momenten tijdens uw spel op Golf Resort Konopiste.

Albatros 1Karlstejn golf 1Konopiste Golf 1 

Het midweek arrangement:

 • Drie nachten verblijf in een 2 persoonskamer met aankomst op dinsdag en vertrek op vrijdag
 • Dagelijks ontbijtbuffet
 • 1 x golf op Albatross golfcourse de nr 1 golfbaan van Tsjechië (rond 10 uur starten)
 • 1 x golf op Karlstejn golfcourse de nr 7 golfbaan van Tsjechië (vóór 10 uur starten)

OF: 
Het weekend arrangement:

 • Drie nachten verblijf in een 2 persoonskamer met aankomst op vrijdag en vertrek op maandag
 • Dagelijks ontbijtbuffet
 • 1 x golf op Albatross golfcourse de nr 1 golfbaan van Tsjechië (rond 11 uur starten)
 • 1 x golf op Karlstejn golfcourse de nr 7 golfbaan van Tsjechië (rond 11 uur starten)

Kies zelf het vervoer:

 • Zowel KLM (4x p.d.) als EasyJet vliegen dagelijks op Praag. (KLM incl. ruimbagage v.a. ca. €150,- /Flying Blue golftas gratis)
 • Via het hotel is het mogelijk om transfers bij te boeken van en naar het hotel (in het centrum van Praag) en de golfbanen. (kost ca. € 140,- p.p.)
 • Op de luchthaven kan een auto gehuurd worden, kosten 3-dagen v.a. € 50,- (Het parkeren in Praag kost tussen de €17,- en € 22,50 p.dag)
 • Reizen met eigen vervoer is uiteraard ook mogelijk, afstand NL-grens-Praag is ca.785 km (ca. 7:30 uur)

Bijdrage vervoer: 

 • Duogolf geeft p.p. een vergoeding van €125,- als bijdrage voor de vervoerskosten.

MEER WETEN OVER EEN GOLFREIS NAAR TSJECHIË, POLEN, PORTUGAL, SPANJE, ENZ. 
GA DAN NAAR:

W A G transpGolftrips.nu 1200

(Klik op het logo)

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn